Wij zijn gelegen aan het open vaarwater  tussen Amsterdam en IJmuiden.

In de Isaac Baarthaven en Dirk Metselaarshaven over 3 scheepswerven met ieder een eigen identiteit,

een eigen soort klantengroep maar wel over een vast loyaal hulpvaardig en zeer kundig BROUWER-team!

 

In de Isaac Baarthaven bevindt zich ons hoofdkantoor alsook een vast gegraven dok van Max 96 mtr welke aan de huidige veiligheids- en milieuvereisten voldoet.

 

Overigens en wellicht ten overvloede maar alle onze vestigingen voldoen aan veiligheid en milieu- vereisten.

Ook hebben wij ingezet op "Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen" en houden wij duurzaamheid zeer scherp in de gaten. Tenslotte hebben wij vanaf 2013 het Carbon CO2 Footprint voor onze energielabels ontvangen.

 

Niet voor niets zijn wij een Familiebedrijf ook voor onze toekomst en die van onze kinderen.

 

Scheepsonderhoud wordt zorgvuldig in goed overleg met de klant opgezet en geregeld.

Of het nu om mechanisch onderhoud gaat, het repareren van een kromme giek, motor, schroef, onderhoud van koelinstallaties, een "knip- en scheerbeurt".

 

Eveneens zijn wij specialist in het jaarlijks- en periodiek onderhoud van schepen.

Hiervoor hebben wij 4 unieke hellingbanen. Niet alleen wat betreft afmeting, -hellingen tot maximaal 40 meter!!, overdekt- maar zeker ook wat betreft locatie, gelegen in de Achtersluispolder, Dirk Metselaarshaven, zowel vanuit Amsterdam alsook IJmuiden makkelijk te bereiken. Hellingbanen voor het onderhoud van schepen en woonarken.

Hoe kleinschalig of grootschalig de werkzaamheden ook mogen zijn, we hebben er een plek voor.

 

24-uur service

Een ander opvallend service-aspect van ons bedrijf is dat wij 24 uur per dag beschikbaar zijn. In geval van acute problemen of storing maken we, als het even kan, meteen plaats in een van onze dokken of hellingen en maken direct tijd voor herstel of reparatie. Materialen en onderdelen zijn vrijwel altijd in voorraad in ons magazijn of worden per koerier aangevoerd. Direct na het afmeren wordt met een maximale inzet begonnen met een minimaal oponthoud.

Met voor de klant een eigen contactpersoon, die er op toeziet dat alles volgens planning en afspraak gebeurt.

Naast de verschillende dok- en hellingcapaciteiten is er een uiterst modern machinepark, een timmerwerkplaats en een omvangrijk onderdelen-magazijn.

Tel: 075 635 40 69   |   Zaandam   |   Zomerdijk 22 1505 HW   |   Kruisbaken 8-12 1505 HS   |   Sluispolderweg 58-62 1505 HK

 © 2022 Wed. K. Brouwer Scheepswerf B.V.